Bespaar jaarlijks gemiddeld 477€ op je autoverzekering! Vul in 2 minuten tijd onze vragenlijst in om te zien hoeveel je kunt besparen!

7991

De autoverzekeraars willen niet dat je dit weet, maar je doet er best aan om regelmatig je verzekering eens te herzien. Net zoals je energieleveranciers. Er zijn vaak goedkopere alternatieven te vinden.

De autoverzekering is voor veel automobilisten een flinke kostenpost. Gelukkig kun je er ook veel op besparen. Dat is lang niet zo moeilijk als je denkt.

Met je autoverzekering bezig zijn, is misschien niet het leukste dat je kunt bedenken. Maar nu je toch al de moeite hebt genomen om dit artikel te lezen, kun je net zo goed even checken of je bij je huidige autoverzekeraar nog goed zit. Weet je wat? Doe het nu meteen! Maak een vergelijking en bereken of je bij je huidige verzekeraar nog steeds het goedkoopste uit bent. Zo niet, kijk dan per wanneer je autoverzekering opzegbaar is en stap over als dat kan.

Besparing geregeld? Zet een reminder in je agenda om volgend jaar weer je autoverzekering te checken.

Naargelang je profiel, of je een jonge of een zeer ervaren bestuurder bent, tonen onze tests aan dat je gemiddeld 477€/jaar kan besparen als je de autoverzekeringspremies in België vergelijkt. Heb je een omnium verzekering, dan ga je waarschijnlijk meer dan 1000€ besparen.

Je wordt 100% gratis online en zonder verplichting geholpen!

Doe nu de 2-minuten test om te zien hoeveel je kunt besparen!
Controleer hoeveel ik kan besparen »

Vergelijk zelf het grootste aanbod autoverzekeringen en vind de verzekering met de laagste premie en beste dekking. De autoverzekering van je keuze vraag je vervolgens binnen enkele minuten online aan. Zo bespaar je misschien wel meer dan de gemiddelde 477€ per jaar op de kosten van je autoverzekering!

Wil je nu weten hoeveel je kunt besparen? Hier is wat je moet doen:

  • Stap 1: Verzamel je rijbewijs en je huidige verzekeringspolis of een ander document waarop gegevens als model en eerste ingebruikstelling van je wagen staan.
  • Stap 2: Selecteer je leeftijd hieronder en vul op de volgende pagina de vragenlijst in.
  • Stap 3: Zodra je de informatie hebt ingevuld, krijg je te zien hoeveel je kan besparen. Indien gewenst kan je de gratis overstap direct aanvragen. Alles wordt voor je geregeld!

Selecteer je leeftijd:

Klik hier om te zien hoeveel je kunt besparen »